Gluténmentes gnocci paprikás mártással
2015. augusztus 01. írta: Liliket

Gluténmentes gnocci paprikás mártással

Szoval...igy szeretem: 1 fej voroshagymat, 1 fokhagymat, 2 friss kapia v pritamin paprikat es 1 paradicsomot botmixerrel v turmixban osszeapritok, kicsit darabosra, de nem nagyon. Hidegen sajtolt olajat teszek a labosba, es raontom ezt a masszat. Fuszerezem: so, bors, cayenne bors, kicsi fuszerpaprika, kicsi fust izu parika, majd hagyom rogyogni 15 percig kb. Behabarom: habaras: 1-1,5 dl barmilyen gabona vagy kojusztejszin meg 2-3 ek rizsliszt. Megvarom mig osszerottyan, es ennyi.

A gnocci leirasaval mar inkabb bajban vagyok, mert nem nagyon mérek semmit. Kockara vagott 3-4 nagyobb krumplit felteszek foni, majd ha megfott, sozom, es teszek hozza annyi rizslisztet (esetleg valamennyi csicseriborso lisztet es orolt lenmagot, h jobban megkosson) amennyit felvesz, ugy hogy ne legyen ragacsos, hanem osszealljon. Pihentetem 10-15 percet. Vizet forralok es beleszaggatom. Ha feljott a tetejere, akkor jo, lehet kiszedni. Jo etvagyat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://buntetlenetkek.blog.hu/api/trackback/id/tr717671916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása